Hela sveriges webbyrå

Vi hjälper dig med SEO , Digital Marknadsföring och Webbutveckling – Vi har alltid en modell som passar dig

Är du ute efter webbutvecklare?

Sino Media är en liten webbyrå som hjälper dig med allting som har med hemsidor att göra, framförallt ägnar vi oss åt webbdesign och webbutveckling. Vi bygger våra hemsidor i ett publiceringsverktyg som heter WordPress. WordPress är ett mycket simpelt men kraftfullt verktyg som gör det möjligt att skapa i princip vilken typ av hemsida som helst. Det kan vara allt från en statisk presentationssida till en avancerad webbshop.

Kontakta oss
Content image

Hur går det till när vi skapar en hemsida åt dig?

Om du väl skulle vara intresserad av att anlita oss vill vi att processen ska vara så smidig och enkel som möjligt.

1. Information och snack

Vi börjar alltid att prata med kunden och komma överens om vad vi kan erbjuda och vad ni vill ha. Detta för att båda parter ska känna att de är med på banan så det inte uppstår några frågetecken längre fram. Det sista både vi och du vill är att vi ska behöva börja om från början på grund av ett missförstånd. Detta är något som förekommer ofta inom IT-branchen då det kan vara svårt för en oinsatt att förstå vad utvecklaren menar och erbjuder.

2. Mall och frågor

När vi har pratat ihop oss kommer vi att ställa några frågor om design samt funktioner för att vi ska ha en grund att stå på. Två exempel på frågor är vilken genomgående temafärg sidan ska ha samt om ni vill ha hjälp med texter och innehåll. Ibland händer det att ni inte bestämt er vilken typ av design ni vill ha på sidan och därav låter oss ta fram ett förslag som ni sedan kan ge feedback på istället.

3. Prototyp, utveckling och designfas

När vi har fått allt material vi behöver kan vi börja skapa er prototyp. Detta gör vi på ett underdomän till vår hemsida för att ni ska slippa ta ner er nuvarande under tiden den nya utvecklas. Det är inte heller så snyggt ifall en kund skulle råka kika in på en halvfärdig hemsida. Vi kommer att utefter vad ni angett för information och önskemål ta fram en prototyp som ni kan påverka hur mycket ni vill. Vanligtvis tar det ca. 1 – 2 veckor att färdigställa denna beroende på hur många andra sidor vi jobbar med samtidigt.

4. Flytt av hemsida och genomgång

När du är nöjd över prototypen vi tagit fram kan vi påbörja flytten av sidan till ditt riktiga domän. Detta görs vanligtvis samma dag som du godkänt prototypen. För att göra detta måste vi få tillgång till ditt webbhotell om du har något, annars hjälper vi dig att köpa ett domännamn och webbhotell.

5. Betalning

När allting är färdigt och du känner dig nöjd, skickar vi en faktura. Detta gör vi alltså sist av allting för att du inte ska behöva betala för någonting som du inte är nöjd över.

Prisvärd hemsida – Bättre lönsamhet

Du kan ha en hur bra idé som helst men når du inte ut kommer ingen att köpa den. Hur ska dina kunder veta att den existerar?

Hemsida

Att ha en hemsida är nog en av de viktigaste delarna i att nå ut till kunder. Detta är ditt sätt att kommunicera och sprida ditt budskap.

Synlighet

Att få din hemsida att synas på sökmotorer är en helt annan femma och minst lika viktigt som att ha en hemsida. Vart letar du efter en produkt du är sugen på att köpa? Troligtvis på google.

Marknadsföring

Marknadsföring behöver inte vara krångligt eller dyrt nuförtiden. Att marknadsföra sig via sociala kanaler har skapat nya möjligheter för mindre företag.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär att du gör reklam via sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Detta är mycket effektivt då vi spenderar stora delar av våra liv på dessa tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär kortfattat att man optimerar en hemsida efter hur sökmotorer vill att den ska vara uppbyggd. Detta gör att du visas högre upp på specifika sökord. Vi fokuserar uteslutande på Google.

Webbutveckling

Precis som det låter. Att vi skapar en uppdaterad, skräddarsydd och prisvärd hemsida som är både mobilanpassad och säker. Vill du att den ska vara redo för att sökmotoroptimeras kan detta göras utan extra kostnad.

Google Adwords

Google Adwords är reklam som dyker upp bland sökresultaten. Detta innebär att du gör reklam på vissa sökord för att du ska dyka upp under dessa, förhoppningsvis högst upp.

Kontakta oss