Varför köpa hemsida?

Varför köpa hemsida?

I takt med att tekniken rusar fram blir det viktigare och viktigare för företag att synas på nätet. Vi spenderar stora delar av våra liv framför både mobil och dator och det skapar nya möjligheter för företag att sälja sina tjänster/produkter. Utan en hemsida kommer ditt företag att gå miste om stora mängder potentiella kunder.

Varför inte bara Facebook?

Något vi ofta stöter på då vi pratar med kunder är att de anser att de inte behöver någon mer närvaro på nätet än Facebook. De anser att all information som de vill få ut finns där och att det räcker gott och väl. Självklart kan det vara smidigt och enkelt att enbart köra på detta men det kan faktiskt innebära att många potentiella kunder hamnar i händerna på någon av dina konkurrenter.

Men hur kan detta komma sig? Tänk dig ett scenario där du ska köpa en ny cykel. Du vet inte vilken butik som säljer cyklarna du är ute efter, så vad gör du? Majoriteten av alla skulle sökt efter den cykeln på google och sedan åkt till den butiken som säljer just den cykeln. De som hamnar högst upp i sökrutorna är till största delen hemsidor och inte facebook-sidor. Detta spelar faktiskt mycket större roll än vad många tror, att värva nya kunder idag görs väldigt ofta via just google.

Men om du nu har en sida men att sidan är mycket utdaterad och inte alls i närheten lika modern som de flesta nyare sidora, spelar detta någon roll? Både ja och nej. Driver du  ett mycket väletablerat företag som har en kundkrets som är dig trogen spelar en sida inte lika stor roll. Äger  du däremot ett lite mindre företag eller har en hög konkurrens, är det stor chans att kunderna hellre stannar kvar och läser på en moderna hemsida som ger ett bättre första intryck. Har du dessutom en webbshop så är det livsviktigt håller måtten. Ju sämre sidan är desto mindre seriös verkar ditt företag ur en ny kunds ögon.

Vart köper jag en hemsida?

Det finns väldigt många webbyråer i Sverige idag och det kan verka som att de alla erbjuder samma sak. Så är inte alltid fallet. Då det kan krävas ganska mycket tekniska kunskaper för att få till en bra hemsida finns det därför många företag som lever på att blåsa sina kunder på pengar. De tar överpriser och levererar sidor som är svåra att uppdatera men dessutom inte riktigt ger dig valuta för pengarna.  Att de är svåra att uppdatera är nog den största fällan. Detta ger företaget ännu en möjlighet att mjölka ur pengar från din verksamhet genom att erbjuda underhållningsavgifter då du inte kan ta hand om den på egen hand. I slutändan har du lagt ut flera tusentals kronor på en hemsida som inte ens vart värt en tiondel av priset.

Vi på Sino media bygger hemsidor i publiceringsverktyget wordpress och specialanpassar sidan efter just dina behov. Att vi använder oss av wordpress gör att du som köper lätt kommer kunna uppdatera och sköta sidan på egen hand efter att vi har levererat den. Vi skickar dessutom alltid med en manual på de viktigaste delarna vilket gör att du inte behöver lära dig allting från grunden.

Bor du i Umeå och vill köpa en modern och responsiv hemsida till ett bra pris kan vi mötas över en kopp kaffe och prata vidare. Bor du inte i Umeå kan vi ta ett snack över telefon eller mail där vi förklarar mer och kommer fram till vad just ditt företag behöver.

Kontakta oss