Professionell Webbdesign i Umeå

Fast Pris eller Flexibel Prenumeration

Professionell hjälp för dig i Umeå

Är du baserad i Umeå och i behov av en professionell webbplats som sticker ut? Våra specialiserade webbdesigntjänster i Umeå är svaret. Vi erbjuder dig valet mellan en kundanpassad WordPress-hemsida till ett fast pris eller en dynamisk webbplats skapad med vårt innovativa webbverktyg på en flexibel prenumerationsbasis. Låt oss hjälpa dig att skapa den webbnärvaro som din verksamhet förtjänar!

Kontakta oss
Content image

Vårt Webbverktyg: Flexibilitet och Användarvänlighet

Startklar Utan Startkostnad

Vårt webbverktyg är idealiskt för nya företag eller de som vill ha en ny webbnärvaro snabbt och utan stora initiala investeringar. Du kan enkelt komma igång med din hemsida för endast 899kr/mån.

Fullständig Kontroll och Anpassning

Även om det är enkelt att använda, är vårt webbverktyg kraftfullt nog att skapa professionella webbplatser. Med genomtänkta funktioner gör vi det enkelt att anpassa layout och design, medan ett lämpligt urval av moduler gör det möjligt att lägga till funktionalitet efter behov.

Kontinuerlig Utveckling

Vi förstår att ditt företags behov kan förändras. Vårt webbverktyg är utformat för att vara flexibelt, så att du kan lägga till sidor, integrera tredjepartstjänster, och till och med öppna en onlinebutik när din verksamhet växer.

Säkerhet och Pålitlighet

Trots enkelheten i designfronten kompromissar vi inte med säkerheten. Vår plattform är ligger på säkra servrar med regelbundna säkerhetsuppdateringar och backuplösningar, vilket garanterar att din verksamhets data är skyddad.

Löpande Support

Med vårt prenumerationsbaserade upplägg får du inte bara en webbplattform utan också tillgång till vårt supportteam. Vi är här för att hjälpa dig med allt från tekniska frågor till strategisk rådgivning.

WordPress-hemsida: Detaljerat Hantverk och Skalbarhet

Personlig Touch

Varje WordPress-webbplats vi bygger är unikt anpassad. Vi börjar med en grundlig förståelse för ditt företags mål, din målgrupp i Umeå och de specifika branschkraven. Detta gör att vi kan skapa en webbplats som inte bara ser bra ut utan också fungerar som en kraftfull marknadsföringsresurs.

Funktionell Skönhet

Vi använder de senaste designtrenderna kombinerat med beprövade användbarhetsprinciper för att skapa webbplatser som är både vackra och användarvänliga. Din WordPress-sida kommer att vara packad med funktioner som anpassade formulär, integrationer för sociala medier, e-handelsfunktionalitet och allt annat som ditt företag kan behöva för att lyckas online.

SEO-Optimerad för Umeå

Vi bygger din webbplats med en solid SEO-struktur för att säkerställa att du rankas väl på exempelvis sökord som "Webbdesign Umeå". Vi inkluderar också SEO-vänliga funktioner som snabbladdande sidor, mobilanpassning och rikt innehåll som kommer att driva din lokala söktrafik.

Utbildning och Support

När din hemsida är klar ger vi dig en grundlig genomgång av WordPress administratörsgränssnittet, så att du kan hantera innehållet på din webbplats. Dessutom erbjuder vi supporttjänster för att du alltid ska ha expertis nära till hands.

Sammanfattningsvis, oavsett om du väljer en WordPress-hemsida för dess skräddarsydda design och kraftfulla funktioner, eller vårt webbverktyg för dess användarvänlighet och flexibla prenumerationsmodell, så får du en lösning som är optimerad för att möta dina specifika affärsbehov i Umeå.

Hur går det till när vi skapar en hemsida åt dig?

Om du väl skulle vara intresserad av att anlita oss vill vi att processen ska vara så smidig och enkel som möjligt.

1. Information och snack

Vi börjar alltid att prata med kunden och komma överens om vad vi kan erbjuda och vad ni vill ha. Detta för att båda parter ska känna att de är med på banan så det inte uppstår några frågetecken längre fram. Det sista både vi och du vill är att vi ska behöva börja om från början på grund av ett missförstånd. Detta är något som förekommer ofta inom IT-branchen då det kan vara svårt för en oinsatt att förstå vad utvecklaren menar och erbjuder.

2. Mall och frågor

När vi har pratat ihop oss kommer vi att ställa några frågor om design samt funktioner för att vi ska ha en grund att stå på. Två exempel på frågor är vilken genomgående temafärg sidan ska ha samt om ni vill ha hjälp med texter och innehåll. Ibland händer det att ni inte bestämt er vilken typ av design ni vill ha på sidan och därav låter oss ta fram ett förslag som ni sedan kan ge feedback på istället.

3. Prototyp, utveckling och designfas

När vi har fått allt material vi behöver kan vi börja skapa er prototyp. Detta gör vi på ett underdomän till vår hemsida för att ni ska slippa ta ner er nuvarande under tiden den nya utvecklas. Det är inte heller så snyggt ifall en kund skulle råka kika in på en halvfärdig hemsida. Vi kommer att utefter vad ni angett för information och önskemål ta fram en prototyp som ni kan påverka hur mycket ni vill. Vanligtvis tar det ca. 1 – 2 veckor att färdigställa denna beroende på hur många andra sidor vi jobbar med samtidigt.

4. Flytt av hemsida och genomgång

När du är nöjd över prototypen vi tagit fram kan vi påbörja flytten av sidan till ditt riktiga domän. Detta görs vanligtvis samma dag som du godkänt prototypen. För att göra detta måste vi få tillgång till ditt webbhotell om du har något, annars hjälper vi dig att köpa ett domännamn och webbhotell.

5. Betalning

När allting är färdigt och du känner dig nöjd, skickar vi en faktura eller påbörjar din prenumeration. Detta gör vi alltså sist av allting för att du inte ska behöva betala för någonting som du inte är nöjd över.

Prisvärd hemsida – Bättre lönsamhet

Du kan ha en hur bra idé som helst men når du inte ut kommer ingen att köpa den. Hur ska dina kunder veta att den existerar?

Hemsida

Att ha en hemsida är nog en av de viktigaste delarna i att nå ut till kunder. Detta är ditt sätt att kommunicera och sprida ditt budskap.

Synlighet

Att få din hemsida att synas på sökmotorer är en helt annan femma och minst lika viktigt som att ha en hemsida. Vart letar du efter en produkt du är sugen på att köpa? Troligtvis på google.

Marknadsföring

Marknadsföring behöver inte vara krångligt eller dyrt nuförtiden. Att marknadsföra sig via sociala kanaler har skapat nya möjligheter för mindre företag.

Våra tjänster

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär att du gör reklam via sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Detta är mycket effektivt då vi spenderar stora delar av våra liv på dessa tjänster.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering innebär kortfattat att man optimerar en hemsida efter hur sökmotorer vill att den ska vara uppbyggd. Detta gör att du visas högre upp på specifika sökord. Vi fokuserar uteslutande på Google.

Webbutveckling

Precis som det låter. Att vi skapar en uppdaterad, skräddarsydd och prisvärd hemsida som är både mobilanpassad och säker. Vill du att den ska vara redo för att sökmotoroptimeras kan detta göras utan extra kostnad.

Google Adwords

Google Adwords är reklam som dyker upp bland sökresultaten. Detta innebär att du gör reklam på vissa sökord för att du ska dyka upp under dessa, förhoppningsvis högst upp.

Kontakta oss