etinly

Att äga en hemsida ska inte ge dig huvudvärk

Det blir inte enklare

Vi på Sino media är stolta över att introducera etinly - vår egen skapelse och svaret på framtidens webbutvecklingsbehov. Efter åratal av insikt i branschen och förståelse för kundernas unika krav, insåg vi att många av de befintliga verktygen helt enkelt inte höll måttet. Vårt mål är att ge dig det bästa verktyget för att skapa och hantera din webbnärvaro. Välkommen till en smidigare, snabbare och säkrare webbupplevelse.

Content image

Maximal prestanda i kombination med problemfri upplevelse

Problemfritt underhåll

Glöm krångliga uppdateringar och dåligt underhållna plugins. Med vårt system kan du enkelt göra uppdateringar utan att något krånglar, vilket ger dig mer tid att fokusera på det du älskar.

Blixtsnabb prestanda

I den digitala världen räknas varje sekund. Vårt webbverktyg garanterar snabbare laddningstider utan att kompromissa med kvaliteten, vilket ger dina besökare en smidigare upplevelse.

Optimerad för SEO

I en konkurrensutsatt digital marknad är synlighet allt. Vår CMS är byggd med SEO i åtanke, vilket förbättrar din webbplats synlighet i sökmotorer och driver mer relevant trafik till din webbplats.

Ren, relevant kod

Ingen överflödig kod, bara det du behöver. Detta ökar effektiviteten och säkerställer att din webbplats laddar snabbare och smidigare för dina besökare.

Säkerhet i toppklass

Ditt innehåll och dina data är ovärderliga. Vår plattform är designad med säkerhet i åtanke, vilket minskar risken för automatiserade attacker. Och om något oväntat skulle hända så är vi redo att agera direkt.

Öka din sidas hastighet och SEO

Vår hemsida byggd i WordPress

Under ett prestandatest utfört av GTmetrix mätte vår tidigare hemsida som var bygg i WordPress en gradering motsvarande E, där A motsvarar den högsta prestandagraden. 

Content image
Content image

I ett annat test där vi använt Google Lighthouse, ett väldigt vanligt verktyg för att se hur hemsidor presterar både när det kommer till hastighet, men även SEO. På denna WordPress-sida investerade vi mycket energi i att öka vår hastighet och SEO, där vi tillslut lyckades relativt bra med SEO:n medans hastigheten var svår att göra något åt.

Vår hemsida byggd med etinly

När vi sedan byggde om vår hemsida med etinly (vilket är den sida du ser just nu) lyckas vi öka på prestanda markant i testet hos GTmetrix.

Content image
Content image

Samma effekt fick vi i testet med Google Lighthouse där man tydligt kan se att hemsidan blev betydligt snabbare och att SEO:n påverkas positivt. 

Så går det till

Processen är framtagen för att vara så enkel och smärtfri för dig som möjligt. 
Vi vägleder dig från första kontakt till fortskridande samarbete. Du behöver aldrig känna dig ensam.

Content image

Inledande kontakt

Ni kontaktar oss och presenterar ditt behov. Vi gör en bedömning om vårt egna webbverktyg är rätt matchning för er och pekar er i rätt riktning. 

Content image

Insamling av information

Förutsatt att etinly är rätt alternativ för er skapar vi oss en tydligare bild över exakt vad ni förväntar er av er nya hemsida. Vi kommer överens om vilken struktur hemsidan ska ha och i grova drag vilken information ni vill nå ut med.

Content image

Första prototyp

Nu har vi fått den information som vi behöver och sätter kostnadsfritt upp en första prototyp av hemsidan som vi sedan arbetar utifrån. Denna prototyp förvandlar vi till er slutgiltiga hemsida efter att vi bollat mellan varandra och samlat in feedback tills ni är helt nöjda.

Content image

Färdigställande och lansering

När ni är nöjda med hemsidan hjälper vi till att koppla den till ert domännamn och ser till så att epost-konfiguration och allt därtill fungerar. Vid det här laget har ni en fullt fungerande hemsida med optimal hastighet och mycket goda förutsättningar för att landa högt på google-sökningar.

Content image

Minikurs i systemet och övergång till driftsfas

Nu när hemsidan är färdig håller vi en genomgång i hur systemet används för att enkelt byta ut information på din hemsida (var inte orolig, skulle något kännas krångligt finns vi alltid till hands). Härefter går vi in i driftsfasen där hemsidan rullar på och fungerar under vårt ansvar (fakturering påbörjas först när vi går över till drift).

Svårare än så är det inte, vill du veta mer?

Låt oss ge din webbplats den plattform den förtjänar. Välj oss och ta steget in i framtiden för webbdesign och prestanda. 
Välkommen till nästa nivå av webbhantering för endast 899kr/månad.